top of page

Voorwaarden en goed om weten

 

-Draag tijdens de wandeling aangepast schoeisel. Tijdens warme zomermaanden is hoofdbedekking, zonnecrème en een flesje water aanbevolen. 

-Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief openbaar vervoer, entreegelden of andere extra dienstverleningen. Betaling van de wandeling(en) dient voor het vertrek van de wandeling te gebeuren of ter plaatse (cash of Payoniq)..

-In geval van annulering door een van beide contractanten, dient dit ten laatste zeven dagen voor aanvang van de wandeling te gebeuren.  Bij late annulering (minder dan zeven dagen voor aanvang van de wandeling) worden volgende annuleringskosten aangerekend: 50% van het overeengekomen bedrag. Bij annulering op de dag van de wandeling: 100% van het overeengekomen bedrag

.

-De wandelingen kunnen in overleg worden aangepast als de weersomstandigheden, wegenwerken of andere hindernissen niet toelaten om de wandeling in optimale omstandigheden te laten verlopen.

-De wandelingen worden georganiseerd door Erwin De Decker. Erwin De Decker is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens de wandelingen.

-Alle foto’s en teksten op deze site zijn eigendom van Erwin De Decker, 9000 Gent, of zijn met toestemming van de eigenaars gebruikt. Het kopiëren en gebruiken van dit tekst- en fotomateriaal is niet toegelaten zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Interessante links:

Visit Berlin Tourist info: www.visitberlin.com

BVG openbaar vervoer: www.bvg.de

Logeren bij Belgen: www.logerenbijbelgen.be 

 

bottom of page