Voorwaarden en goed om weten

 

-Deelnemers wordt aanbevolen om aangepast schoeisel te dragen. Tijdens warme zomermaanden is hoofdbedekking en een flesje water aanbevolen. Neem tijdens regenachtige dagen een paraplu mee en draag waterdichte kledij.

-Alle prijzen gelden in 2021 en zijn inclusief BTW en exclusief openbaar vervoer, entreegelden of andere extra dienstverleningen. Betaling van de wandeling(en) dient voor het vertrek van de wandeling te gebeuren.

-In geval van annulering door een van beide contractanten, dient dit ten laatste zeven dagen voor aanvang van de wandeling te gebeuren.  Bij late annulering (minder dan zeven dagen voor aanvang van de wandeling) worden volgende annuleringskosten aangerekend: 50% van het overeengekomen bedrag. Bij annulering op de dag van de wandeling: 100% van het overeengekomen bedrag

.

-De wandelingen kunnen in overleg worden aangepast als de weersomstandigheden, wegenwerken of andere hindernissen niet toelaten om de wandeling in optimale omstandigheden te laten verlopen.

-De wandelingen worden georganiseerd door Erwin De Decker. Erwin De Decker is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens de wandelingen.

-Alle foto’s en teksten op deze site zijn eigendom van Erwin De Decker, 9000 Gent, of zijn met toestemming van de eigenaars gebruikt. Het kopiëren en gebruiken van dit tekst- en fotomateriaal is niet toegelaten zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

Interessante links:

Visit Berlin Tourist info: www.visitberlin.com

BVG openbaar vervoer: www.bvg.de

Reisgids Parijs-Berlijn: www.polis.be/parijs-berlijn.html 

Reisgids 360°Berlijn: http://bit.ly/2sdoMnE

Wandelen door Gent: www.lannoo.be/nl/wandelen-door-gent-1913-1918

Logeren bij Belgen: www.logerenbijbelgen.be